HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Abiyál

Medium, Astrologe, Relatiecoach, Life Coach, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, en Contact met overledenen, Zielsvragen....
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultNu niet beschikbaar
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Abiyál

Ook kan ik u begeleiden met het maken van een nieuwe start en of afsluiten van oude gewoontes en relaties. Ik kan u helpen met relatieadviezen om iemand los telaten of juist als u iemand nieuw leert kennen om de juiste manier aan te pakken met deze persoon.
Tevens geef ik Relatieadviezen o.a. bekend met narcisme en geweld en als u onzeker bent in de relatie waar u nu in zit.

Als ervaringsdeskundige kan ik u helpen/ coachen bij de verwerking ten gevolge van sexueel misbruik/geweldsmisdrijven burnout en depressie.
Ik kan u ook helpen als u zich eenzaamheid voelt en moeite heeft met zelf acceptatie op geaardheids vlak en hoe u het beste het kan aanpakken om u zelfliefde te geven geen vraag is te vreemd voor mij ik help u graag met alles

Mijn specialiteiten zijn vragen over werk, relaties, soulmates op zielsniveau, invoelen hoe mensen tegen over je staan en astrologie.
Geef mij je naam of van een ander en ik kan invoelen wat er bij je speelt, graag zo min mogelijk informatie van te voren!

Ik kan invoelen hoe mensen tegenover je staan met een naam en weinig informatie krijg ik mijn informatie vanuit mijn gidsen.
Ik heb een super sterke intuïtie. Ik kan goed in je verleden heden en toekomst kijken en geef duidelijkheid waar je heen gaat en kan een stuk in de toekomst met je mee kijken.

Gaves: Afstandshealing, Allround, Astrologie, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Koffiedik kijken, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Medium, Paragnost, Reiki, Relatie coach, Spiritueel huizen reinigen, Tarot kaarten, Waarzegger, Wicca
Talen: Nederlands, English, Español

Recensies van klanten (15)

Dank je wel Abiyal voor het fijne gesprek en voor je inzicht en raad
★★★★☆ Anonieme gebruiker 01-09-2019
Elke keer sta ik onder de indruk van wat ze zegt.Alle keren komt alles uit zoals ze het voorspelt.Ze draait niet rond de pot en geeft je geen valse hoop.Ik heb eerder niemand gezien zoals zei ze is echt ongelofelijk!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-04-2019
Fijn gesprek,geen rare dingen wat het nog fijner maakt. Dank je wel
★★★★★ Anonieme gebruiker 03-03-2019
Heel goed gesprek, fijn consult en zegt hoe het is. Zeker een aanrader.
★★★★☆ Anonieme gebruiker 28-02-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Abiyál om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten