HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Kamilla

Hallo lieve mensen, Ik ben Kamilla Ik neem graag de tijd om voor je te zijn en ben ik graag een luisterend oor als je ergens mee zit. Geen enkele vraag is te gek en dus kan altijd bij mijn terecht.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Kamilla

Hallo allemaal wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik ben relatie Coach-Therapeut-Intuïtief gesprekspartner- Advies kinderen en pubers - lichtwerker- healer, Als u het even allemaal niet ziet op het moment en even dat ene zetje nodig heb om door te gaan ben ik er voor je.
Dit kan op allerlei vlaktes zijn. Op liefdes gebied kan ik uw goede inzichten geven dit doe ik met behulp met mijn engelen kaarten.
Ook voor algemene advies sta ik u graag bij.
Dit kan zijn bij: Relatie problemen-Geestelijke mishandeling Hier voor kunt u ook bij mij terecht.Gaves: Afstandshealing, Coaching, Dieren fluisteraar, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Pendel, Relatie coach, Sjamaan, Spiritueel huizen reinigen, Wicca
Talen: Nederlands

Beschikbaarheid:

Maandag: 15:00 - 24:00
Dinsdag: 15:00 - 24:00
Woensdag: 15:00 - 24:00
Donderdag: 15:00 - 24:00
Vrijdag: 15:00 - 24:00
Zaterdag: 15:00 - 24:00
Zondag: 15:00 - 24:00

Recensies van klanten (7)

Fijn gesprek en onverwachts kwam er iets tussendoor maar ze nam de tijd om dit uit te leggen. Kippenvel over de aquraatheid. Dank je wel en heel graag tot nog eens!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-08-2021
Lieve vrouw ❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-07-2021
Goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-04-2021
Hele lieve consulent! Ik ben echt geholpen en ga met een goed gevoel verder! Jammer genoeg heb ik je niet meer kunnen bedanken omdat de credits op waren. Heel hartelijk dank♥️
★★★★★ Anonieme gebruiker 26-02-2021
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Kamilla om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten