HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Merel

Hoog sensitief medium, zeer paranormaal begaafd. Je kunt mij elke vraag stellen, op gebied van relaties, relatieproblemen, kinderen, persoonlijke problemen, burn out, stress.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Merel

Mijn leven lang al maak ik gebruik van mijn gaven. Kan zeer helderzien, helder weten en helder voelen. Als je mij je naam en leeftijd geeft, je vraag stelt, dan krijg je van mij de situatie nu, hoe deze gaat ontwikkelen en waar je over een half jaar staat. Kan gebruik maken van de Lenormand kaarten en de pendel.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Energetisch reiniging, Foto lezen, Heks, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Medium, Reiki, Relatie coach, Sjamaan, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (7)

treffend goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-01-2021
Super fijn gesprek al was het kort kom zeker terug x
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-11-2020
Heel goed meelevend
★★★★★ Anonieme gebruiker 30-08-2020
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Merel om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Merel

Communicatie binnen een relatie

Als er iets belangrijk is, is het communicatie binnen een relatie. Over koetjes en kalfjes praten, kan iedereen. Gaat het in de relatie van een leien dakje, geen probleem. Maar zelfs dan zul je moeten blijven communiceren. Maar hoe doe je dat en waarom is het zo ongelooflijk belangrijk?

Als je niet met elkaar praat, gaan we invullen. Zo simpel is het. We bedenken er zelf iets bij. En laat nou datgene wat we er zelf bij bedenken, bijna nooit datgene is, wat de ander denkt. Je kunt op je klompen aanvoelen, dat we elkaar dan een keer in de haren vliegen.

Ja, maar ik dacht... Zie je wat je zegt? Zie je wat je gedaan hebt. Jij hebt er zelf iets bij gedacht en dat blijkt niet waar te zijn. Bij wie ligt het nu? Bij de ander, omdat jij dacht dat het was zoals je dacht dat het was. En we dan vaak de schuld neerleggen bij de ander. Want die heeft het niet gezegd. Dat is dan weer wat jij denkt.

Moeten we van te voren alles van elkaar weten? Nee, natuurlijk niet. Dat kan niet eens, want elke dag kun je nog zoveel van te voren plannen, het kan altijd anders lopen. Communicatie over zaken, als waar ben je geweest en wat heb je gedaan, zijn eigenlijk niet eens zo van relevant belang. Alhoewel we daar wel veel waarde aan kunnen hechten.

Dat zegt iets over vertrouwen. Als je namelijk wil weten waar de ander uithangt en doet, vertrouw je het niet. De vraag is dan, aan wie ligt dit? Aan jou, dat je ergens bang voor bent. Of aan de ander?

Communicatie in een relatie gaat veel dieper dan te weten wat een ander de hele dag doet. Het gaat over bouwen met elkaar. Waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Waardoor je samen werkt aan vertrouwen, maar ook een goed beeld krijgt van elkaar.

Zodat je leert, waarom een ander bijvoorbeeld zich tijdelijk even terug kan trekken. Omdat die dan tijd voor zichzelf nodig heeft. Als je dat deelt met elkaar, hoeft de ander zich niet van alles af te vragen.

Door elke dag aan elkaar de vraag te stellen. Ben je blij zoals het nu tussen ons gaat, kom je al een heel eind. Het schept de ruimte om aan elkaar te kunnen vertellen, wat je fijn zit, maar ook wat je dwars zit.

Doe je dit elke dag, dan krop je niets op en ga je niet nadenken of invullen. Dat is de kracht van communicatie binnen een relatie.

Vind jij het lastig om gesprekken met je partner aan te gaan. Schroom dan niet. Bel of chat met mij. Ik help je graag en liefdevol op weg.
Medium MerelEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten