HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Over ons

24/7 Medium-chat-reading bel services!


Mediumchatreading is een site waar u met mediums, paragnosten, astrologen, healers en coaches van over de hele wereld kunt bellen en chatten. Er zijn veel mensen die liever chatten in plaats van bellen, en daarvoor is dit medium geschikt. Het maakt het wat laagdrempeliger en u hoeft niet heel veel minuten in te kopen, om te kijken of dit wat voor u is.


Vooral in Amerika is deze manier van communiceren met mediums, veel populairder dan bellen. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze bel service!! De spirituele wereld is een wereld waar men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zo ontzettend veel aanbod, en het is heel erg moeilijk om het kaf van het koren te scheiden.

Daarom worden al onze consulenten op Mediumchatreading uitgebreid gescreend, voordat zij een plekje krijgen op deze site. Iedere consulent heeft zijn eigen werkwijze. Ze zijn geboren met hun gave, en die gaven kunnen bestaan uit: helderzien-, heldervoelen-, helderhoren-, helderweten- en/of helderruiken. Veel consulenten bezitten een mix van deze gaven.

Onze consulenten hebben de gave zich op u af te stemmen, hiervoor hebben zij uw voornaam en geboortedatum nodig. Sommige werken graag met een foto, die u heel gemakkelijk kunt uploaden via het systeem.

U kunt over allerlei onderwerpen vragen stellen op Mediumchatreading. Bijvoorbeeld over uw liefdesleven, uw carrière, uw geliefden, uw soulmate of tweelingziel. Over uw kinderen, uw eigen gevoeligheid of spirituele gaven. Tevens kunt u via de chat een healing ontvangen.

Elk medium werkt op zijn eigen manier. Lees de profielen goed door, alvorens u een keuze maakt. Schrijf uw vragen van tevoren op, zodat u goed voorbereid bent.

Houd er rekening mee dat onze consulenten geen vragen mogen beantwoorden op het gebied van gezondheid. Zij kunnen misschien zien waar gezondheidsklachten ontstaan zijn, wat de oorzaak is, welke chakra’s aandacht nodig hebben, en u tips geven. Maar zij mogen niets doorgeven over leven en dood, zwangerschappen enz.

Mediumchatreading is een site waar men zichzelf mag zijn. Voelt u zich eenzaam en alleen, omdat uw omgeving u niet begrijpt, vragen over uw spirituele groei? Dan kunt u hierover praten met onze consulenten.

Begrijpt u niet wat er gaande is met uw soulmate of tweelingziel, en heeft u het idee gek te worden. Onze mediums hebben hier ervaring mee, en kunnen u op de juiste manier inzichten verschaffen, en begeleiden.

Heeft u helemaal geen vragen, maar bent u gewoon benieuwd wat er voor u in de kaarten ligt, dan kunt u uiteraard ook een consult aangaan, en vragen om een ‘algemene legging’.

Bij Mediumchatreading kunt u in contact komen met consulenten uit Nederland en België, maar ook uit heel Europa en Amerika. Spreekt u goed Engels, dan kunt u dus ook met een medium uit het buitenland chatten.

Onze mediums werken o.a. met:
- Engelen en spirituele Gidsen;
- Lichtmeesters, Natuurwezens;
- Geesten;
- Tarot kaarten, Engelen kaarten of andere kaarten;
- Astrologie;
- Reiki-, Aura- chakra healing, Engelen energie-, of een andere vorm van healing;
- Sjamanisme;
- Pendelen;
- Coaching.

© Mediumchatreading.com
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten