HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Psychic Medium GEIS

Hello! Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen in mijn chat, hoe kan ik je helpen?
bellen met creditsGelijk aan de lijn!
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Psychic Medium GEIS

Hallo! Ik ben Psychicsch Medium Geis. Ik ben op deze site om je te helpen je romantische problemen, relatie, huwelijk, samenwonen te begrijpen en op te lossen en om te zien wat er in de toekomst met je zal gebeuren. Ik heb vijfentwintig jaar ervaring in de Psychische en leeswereld en tarotlezen.

Als je de behoefte hebt om me een vraag te stellen, als je je eenzaamen verdrietig voelt, neem dan nu contact met me op! Ik zal je helpen met mijn paranormaal gave.

WAARSCHUWING! Ik herinner u, vriendelijke klant, om contact met mij op te nemen in de chat om uw consultatie van helderziendheid met mij te doen in de Nederlandse taal. Omdat mijn uitspraak nu mijn gesproken Nederlands is, is het niet perfect.

Dus ik dank u als u contact met mij wilt opnemen in de chat voor uw consultaties van helderziendheid met mij, dank u. Een knuffel van Geis.

Gaves: Contact met gene zijde, Foto lezen, Medium, Pendel, Reiki, Sjamaan, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Psychic Medium GEIS om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten