HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Sandra

Medium en magnetiseur. ik voel in op naam en geboortedatum en zie dan direct wat er gaande is en wat er nog gaat komen. Dromen ontcijferen. Fotolezing. Healing op afstand.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Sandra

Ik ben helder voelend en wetend en voel in op naam en geboortedatum. Daarna komen de dingen bij mij door en leg ik vaak ook direct de vinger op de `zere plek`. Mijn natuurlijke gave is magnetiseren.Bij het magnetiseren hef ik pijnblokkades in rug, nek schouder zijn opgebouwd. Ik kan ook healen op afstand of via een foto of als ik iemand aan de lijn heb.

Gaves: Afstandshealing, Coaching, Foto lezen, Magnetiseren, Medium, Relatie coach
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (6)

Aanrader
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-10-2019
goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-10-2019
Bedankt voor de informatie. Heb nu meer inzicht in de situatie.
★★★★★ Anonieme gebruiker 30-05-2019
Dankjewel :)
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-03-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Sandra om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Sandra

Mijn gaves uitgelicht

Ik wil graag iets meer vertellen over mijzelf en hoe ik uiteindelijk tot de ontdekking kwam dat ik een lijntje met de spirituele wereld had. Het begon in 1996 toen ik al meerdere dromen kreeg die toch een betekenis leken te hebben. Ik heb toen een droomjournaal gekocht waarin ik al mijn dromen in kon opschrijven. Ik begon mijn dromen op te schrijven met de dag en datum erbij en begon er een bepaald patroon in te zien. Sommige dromen die ik had zijn ook uitgekomen en bleek dus dat er sprake was van helderziende dromen. Niet veel later ontdekte ik ook mijn gave voor magnetiseren. Mijn moeder was gevallen van de fiets en bleek een gekneusde enkel te hebben. Ze klaagde over dat haar voeten koud aanvoelde, waarop ik zei uit een automatische impuls, ik leg mijn handen wel op je voeten en niet veel later voelde ze dat haar voeten warm begonnen te worden en dat de doorbloeding beter werd. Dat voelde voor haar heel fijn aan. Sindsdien help ik ook mensen met diverse lichamelijke klachten zoals: nekpijn, rugpijn, hoofdpijn en doorbloedingsproblemen in handen en voeten. Ik ben blij dat ik met mijn gave(s) mensen kan helpen hiermee.Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten