HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wat is een chat consult?

Je kunt via een chat site vragen stellen aan een medium van je keuze. Dit kun je via je pc doen, of via je mobiel. Je hebt wel een goede verbinding nodig. Waarom een chat consult?

Wat is een chat consult?
Je kunt via een chat site vragen stellen aan een medium van je keuze. Dit kun je via je pc doen, of via je mobiel. Je hebt wel een goede verbinding nodig.

Waarom een chat consult?
Tja, waarom niet, we gaan allemaal met onze tijd mee. En ze zijn zeer populair. In Amerika zijn chat consulten veel populairder dan bel lijnen.
Het is maar net wat je eigen voorkeur heeft.

Chat consulten zijn voor alle leeftijden, dus het is niet enkel voor jongeren, zoals sommige denken. Je kunt overal chatten, waar je met een telefoon gesprek nogal snel afgeluisterd kunt worden. Dus het is voor veel klanten makkelijker. En het voordeel is ook, dat je de chat daarna nog eens op je gemak door kunt lezen.

Wat heeft het medium van jou nodig?
Zij hebben je naam nodig, en je geboorte datum. Je kunt ook een foto uploaden via het systeem, maar uiteraard is dit niet verplicht.

Het is ook verstandig je vragen alvast op te schrijven, zodat je ze niet vergeet tijdens de chat.

Verder heeft het medium ook de tijd nodig om zich af te stemmen, dus vuur niet de ene vraag na de andere op ze af. Afstemmen kost tijd, en energie. Op hoe meer mensen het medium moet afstemmen, hoe vermoeiender het is.

Mocht het medium van je keuze toch niet bevallen, bedank het medium en sluit de chat af. Je bent niet verplicht je consult bij één medium te doen, als deze niet op jouw lijn of niveau zit. Wel is het van groot belang dat al onze mediums met respect behandeld worden.

Als je andere talen spreekt, kun je ook chat consulten aangaan met mediums uit Amerika of Europa.

Wat voor vragen kun je stellen?
Alle vragen waar je mee zit op dat moment, over werk, liefde, je kinderen, huisdieren, collega’s. Over spirituele gaven, HSP tips krijgen, of levenslessen die geleerd mogen worden.

Het medium kan verder kijken en zien welke thema’s naar voren keren, waar je van mag leren. Sta dus ook echt open voor advies. Als je in de chat komt met een antwoord in gedachten, en net zo lang op zoek gaat naar iemand die je naar de mond praat, dan houd je niet alleen jezelf voor de gek, maar begin je ook verslaafd te raken, aan iets wat eigenlijk bedoeld en opgezet is, vanuit pure intentie om mensen te helpen.

De mediums zijn er om jou een duwtje in de rug te geven. Je te koesteren, begeleiden op liefdevolle, maar ook eerlijke wijze. De waarheid is niet altijd prettig om te horen, maar moet wel gezegd worden, tenslotte betaal je ze daarvoor.

Heb je problemen met je soulmate of tweelingziel, dan kan je proces erg eenzaam zijn. Ook daarvoor kun je bij onze mediums terecht, vooral bij degene die erin gespecialiseerd zijn.

Vrije Wil
Realiseer je heel goed dat mediums er zijn om te begeleiden, maar niet om de keuzes vóór jou te maken. Je beschikt over Vrije Wil, en sommige lessen kunnen pas geleerd worden, door telkens dezelfde ‘fouten’ te maken. Alleen zo kan men groeien.

Heb je vragen, of heb je problemen met een medium van deze site, neem dan contact met ons op.

Medium Chat Reading.com ©
 

Datum: 01-05-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten