HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Yvonne

Aan de hand van een naam en leeftijd voel ik in op energie en zie wat er nu speelt en gaat gebeuren. Alle vragen zijn welkom. Relationeel, kinderen, toekomst, liefde, relaties, financieel.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Yvonne

Al je vragen zijn welkom. Hierbij maak ik gebruik van mijn gaven helderzien, helderweten en heldervoelen. Ik kan een kaartlegging doen voor het aankomend half jaar. Geef me je naam en leeftijd, of van diegene waar je meer over wilt weten en ik vertel je duidelijk waar jij staat, waar de ander staat en hoe het verder gaat.
Duidelijke antwoorden en inzichten.

Werk als coach en counselor in de relationele sfeer. Alle vragen op gebied van relaties, partner, ex partners, kinderen stel ze gerust.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Sjamaan, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (12)

echt een topper! was ook heel snel met antwoorden je bent een zalige vrouw. eerlijk en recht uit.
★★★★★ Anonieme gebruiker 02-09-2019
Prima consult eigenlijk te kort
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-08-2019
Fijn gesprek
★★★★★ Anonieme gebruiker 02-08-2019
Topper!
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-08-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Yvonne om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Yvonne

Wil je weten of je ex nog terugkomt?

Je partner heeft een punt achter de relatie gezet. Aan de ene kant begrijp je het wel, met je gezonde verstand zie je heus wel dat het allemaal niet zo lekker meer liep de laatste tijd.

Maar je hart zegt iets heel anders, die voelt een gemis en zou de ander het liefst weer terug in zijn leven willen hebben. Als je je hart volgt, voel je pijn. Als je je verstand volgt, is er begrip. En toch er is een stemmetje dat verlangend zegt, zou mijn ex nog terugkomen?

Ga niet in de twijfel zitten, raadpleeg mij, medium Yvonne, ik kkan je het antwoord geven of het staat te gebeuren. Soms oet je daar zelf ook iets voor doen, dat vertel ik je ook graag en wie weet, kunnen jullie samen verder.

Medium Yvonne
MediumsenparagnostenEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten